ik wil Kunstgras !

Ik stop er mee !!! Ik begin vandaag nog met de heraanleg van mijn tuin. Ik heb er genoeg van om elke week weer dat gras te maaien.
Mijn buurman ja die heeft vorig jaar kunstgras gelegd. "Moet je doen" zei hij.
Heerlijk genieten van uw eigen achtertuin met dit kunstgras!
Altijd een groen gazon, nooit meer grasmaaien en met een speciale ondergrond ook nog extra veilig.
Genieten zonder zorgen.

Wat zijn de voordelen van Kunstgras ?
Kunstgras is onderhoudsvrij en het hele jaar groen. Ongedierte en onkruid krijgt geen kans in uw gazon. Dankzij de goede waterafvoer en de ademende onderbodem is uw grasmat altijd schoon. Ons kunstgras is kleurvast en blijft altijd rechtop staan. De vezels zijn zo doorontwikkeld dat het uiterlijk niet onderdoet voor natuurlijk gras.

Welk Kunstgras moet ik leggen?
Het is van belang dat u de juiste soort kunstgras kiest. Er zijn verschillende soorten kunstgras voor bijvoorbeeld sportvelden, speeltuinen of gazons. De keuze voor gewoon kunstgras of kunstgrastegels hangt af van uw situatie: kunstgrastegels zijn geschikt voor lastige oppervlakten.

Kan ik kunstgras zelf aanleggen?
Uiteraard. Bent u een beetje handig dan lukt dat zo. Voor grotere oppervlakten adviseren we om kunstgras aan te laten leggen door een professioneel bedrijf. Zo krijgt u het beste resultaat en hebt u jarenlang plezier van uw gazon. Ook voorkomt u nare gevolgen van fouten tijdens het aanleggen, bijvoorbeeld een te kort afgesneden rol kunstgras. Op maat gesneden kunstgras kan niet retour worden gestuurd.